۷ راه برای کسب تبحّر در سئو

۷ راه برای کسب تبحّر در سئو : شاید اگر در فضای مجازی به شدت رقابتی امروز ، فردی از بهینه سازی سایت و سئوی آن اطلاعی نداشته باشد ، بتوان نتیجه گرفت که این فرد به کلی با اینترنت سر و کاری نداشته و یا اینکه سایت وی به عنوان تنها یک مجرای ارتباطی – مانند یک شماره تلفن ، ایمیل یا شناسه یک شبکه اجتماعی – تنها مناسب افرادیست که به صورت دستی آدرس دامنه مورد نظر را وارد کرده و سایت مجموعه مذکور را دیده اند .

۷ راه برای کسب تبحّر در سئو

در همین رابطه اگر نگاهی فراتر از یک رسانه شیک و دکوری به سایت خود داریم ، پس باید مقدمات دیده شدن آن برای کاربرانی که سابقه همکاری با ما نداشته اند را نیز فراهم آوریم که یکی از راه های تحقق این هدف ، استفاده از سئوی سایت می باشد .

با گذر از تکرار مکررات ، زمانی که به اهمیت این پدیده پی بردیم ، یا بهینه سازی ساختار و محتوای سایت خود را به مجموعه های متخصص – همچون سئویاب – می سپاریم و یا خود بشخصه به اعمال آن می پردازیم . چنانچه راه حل دوم را برگزینیم ، با وجود اینکه نتایجی همچون راه اول نمی گیریم ، ولی باز هم جایگاهمان از رتبه فعلی بالاتر خواهد رفت ؛ به همین منظور بر آن شدیم تا با ذکر ۷ راه برای کسب تبحّر در سئو ، مخاطبین خود را در این امر یاری کنیم :

 

  • در خصوص کلمات کلیدی خود تحقیق کنید

در حالی که عدم پر کردن یک مقاله با کلمات کلیدی کار درستی می باشد ، اما فقدان آن نیز مشکلات خاص خود را به همراه خواهد داشت . این در حالیست که امروزه همه چیز به ذائقه کاربر بستگی دارد ، به عبارتی دیگر ، افرادی که به دنبال مطلب خاصی هستند ، به جای جستجوی مکرر یک عبارت ، در تکاپوی یافتن مطلبیند که علاوه بر پوشش کلمات هم خانواده و عبارت های مترادف ، مجموعه ای از پاسخ ها و اطلاعات میان رشته ای و متناسب با موضوع بحث را نیز در اختیارشان بگذارد .

با اینکه همیشه توجه به این نکته و اعمال آن یکی از نکات مطلوب کاربران اینترنتی بوده است ، اما از سال ۲۰۱۵ بود که با به کار افتادن RankBrain و به روز رسانی های کاربردی آن ، زمینه دیدن سایت هایی که این نکته را رعایت می کردند بیش از پیش فراهم شده و بدین واسطه مجموعه هایی که مطالب پرکاربردتری ارائه می دادند به عنوان منبعی قابل اعتماد و مفید معرفی می شدند .

 

  • بهینه سازی محتوا برای کاربردهای محلی

اگر شما یک واحد ” تجارت خشت و ملاتی” هستید – Brick-and-Mortar یا خشت و ملات به سامانه هایی گفته می شود که فارغ از نوع تجارتشان ، ماهیتی فیزیکی داشته و بر خلاف Bricks and clicks ها به سایتی اینترنتی و فضای مجازی محدود نمی شوند – بهینه سازی محتوایتان در چارچوب سئوی محلی راهی ایده آل برای جذب مخاطب و قرار گرفتن تحت حمایت گوگل می باشد .

بهینه سازی محتوا برای کاربردهای محلی

اعمال این ترفند که راه هایی ساده همچون ارتقاء لیست خدمات یا استفاده از اصطلاحات و عبارات محلی در محتوای سایت را دارد ، سبب می شود تا سایت شما سر راه ۲۰ درصد همه جستجوهایی  که در نزدیکیتان در پی موضوع فعالیت شما هستند ، قرار گیرد .

 

  • محتوایی خلق کنید که بحث برانگیز باشد

به خوبی می دانید که امروزه معیار قضاوت گوگل تا چه میزان به تجربه کاربران اهمیت می دهد . حال چنانچه در پی تحقق این هدف در ۷ راه برای کسب تبحّر در سئو سایت بوده اما راه آن را نمی دانید ، بد نیست بر روی محتوای گفتگویی یا بحث برانگیز سرمایه گذاری کنید . اینکه محتوای چالشی و مکالمه ای از اهمیت فراوانی برخوردار است دو دلیل دارد که اولی جذابیت بیشتر اینگونه مقالات برای خواننده – در مطالعه – می باشد و علت دوم آن نیز این است بیست درصد جستجوهای گوگلی که با موبایل انجام می پذیرد ، تجسسی با فرمان صوتیست ، نوایی که در ذات خود ماهیتی گفتگویی داشته و عاملی برای شروع ، شرکت و تقویت یک محتوای کلامیست .

محتوایی خلق کنید که بحث برانگیز باشد

به گفته محققان ، خلق محتوایی گفتگویی که سوالات خطور کرده به ذهن مخاطبین را پوشش داده و با زبان گفتاریشان نیز همسو می باشد ، می تواند شما را در محدود “پاسخ های غنی” گوگل نشانده و در معرض دید افراد بیشتری در SERP قرار دهد . امروزه بیش از ۳۰ درصد همه نتایج جستجوهای موجود در نتایج غنی گوگل ، توانایی حصول حداکثری ترافیک برای سایت شما را خواهند داشت .

 

  • استفاده از یک شکل و الگوی خاص در صفحه

طرح نیز یکی دیگر از ترفندهای کاربردی سئو می باشد که می تواند سیل جمعیت جستجوگران را به سوی شما روانه کند . این عمل با ایجاد تغییرات در تگ های HTML ، به عنوان ترفتدی هوشمندانه از زیر مجموعه اقدامات سئوی کلاه سفید و حربه ای جوانمردانه که سایت های موسیقی ، فیلم ، فروش محصول یا خدمات فراوانی نیز از آن استفاده می کنند ، سبب می شود تا گوگل فرصت در معرض دید قرار گرفتن بهتری به شما بدهد .

 

  • برای به دست آوردن لینک فعالیت کنید

لینک ها پدیده های مفید و موثری برای بهبود جایگاه سایت در نتایج گوگل می باشند ، اما به همان اندازه که مهمند ، سخت نیز بدست می آیند . یکی از راه های رسیدن به این هدف در ۷ راه برای کسب تبحّر در سئو ، ساخت پیوسته محتوایی جذاب و شگفت انگیز است .

به عنوان مثال سایتی که در مدت چهار سال این روند را پیش گرفته و با به اشتراک گذاری مرتب و هفتگی مطالب ، خوراک مخاطب خود را فراهم آورده است ، بی تردید شانس و اعتبار بیشتری برای دیده شدن دارد که به چند نمونه از این فعالیت ها اشاره می کنیم :

  • ساخت بخش مقالات با بیش از ۶۰۰ پست منحصر بفرد
  • طراحی منبعی برای دستیابی به کتب الکترونیکی ، مدیای منتشر شده و …
  • تخصیص بخشی به متن برنامه های رادیویی و آرشیو آن
  • تعریف بخشی برای گردآوری و پاسخ به همه توئیت های هفتگی

همه این بخش ها به صورت هفتگی به روز رسانی می شوند . این کار شغلی تمام وقت برای دو نفر است و با اینکه این سایت توانایی خرید لینک های پرتعداد را داشته ، اما با تکیه بر تقویت و سهیم شدن محتوای ساخت دست خود به جایگاه بالاتری رسیده است .

  • به کار گیری AMP گوگل (Accelerated Mobile Pages)

یکی دیگر از ۷ راه برای کسب تبحّر در سئو – راه های موبایل دوستانه که توانایی ارتقاء جایگاه سئوی سایتتان در تجسس تلفن های همراه را دارد – AMP می باشد که به عنوان افزونه ای رایگان ، پس از نصب بر روی سامانه یک سایت ، امکان بالا آمدن سریع یک سایت در گوشی های تلفن همراه در کسری از ثانیه برای کاربران را فراهم می آورد .

به کار گیری AMP گوگل (Accelerated Mobile Pages)

این محصول که ادعا می شود در سال جاری یکی از اصلی ترین فاکتورهای بهبود سئو سایت بوده است ، با تعریف زمان بارگذاری صفحه در تلفن های همراه راهی رو به جلو برای بهبود تجربه کاربران به نظر می رسد .

  • کاربران خود را در اولویت قرار دهید .

آخرین راه از ۷ راه برای کسب تبحّر در سئو ، به عنوان قانونی کلی ، هر روشی که با فریب دادن کاربران اینترنتی در صدد جذب آنان برآید از نظر موتورهای جستجوگر نامطلوب است که این قانون شامل محتوای مخفی نیز می شود . در نتیجه بهترین اقدام در سئویی خوب و ساخت نواری هدایتی ، دادن حق تقدم به مخاطب است . این در حالیست که اگر چنین شود ، شانس ابقای شما در محدوده مورد پذیرش گوگل بیشتر بوده و می توانید بیش از پیش به سرویس دهی به مخاطبینتان بپردازید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...