۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت

۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت : پس از آنکه در خصوص اهمیت جستجوی آوایی گوگل و همچنین مزایایی که برای ما در بردارد اطلاعاتی را تقدیم حضورتان کردیم ، حال در پی ارائه ۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت در سئو و بهینه سازی آن هستیم .در همین رابطه ، در مقاله پیش روی سعی کردیم تا با شرح روش های ساده اما بسیار تاثیرگذار که سبب می شوند تا نزد مخاطبین خود به ویژه آنان که در همسایگی شما وجود داشته و از نظر جغرافیایی همجوارانتان محسوب می گردند ، بهتر دیده شوید .

 ۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت

  1. اهمیت عبارت های پرسشی دنباله دار در سئوی جستجوی صوتی

اهمیت عبارت های پرسشی دنباله دار در سئوی جستجوی صوتی

در اولین نکته از ۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت باید ذکر نمود ، مسلماً یکی از تأثیرگذارترین وجوه جستجوهای اینترنتی که مورد بهینه سازی قرار گرفته است ، بهبود سئو جستجوی صوتی عبارات دنباله داری است که به یکدیگر مربوط بوده و در میان سایت ها یا بلاگ های مختلف در کسوت پاسخ سوالاتی کلیدی خودنمایی می کنند .

ویژگی منحصر بفرد این گونه جستجوها ، مهیا کردن پاسخ هایی به سوالات شفاهی در خصوص کسب و کار شماست ؛ به طور مثال اطلاعاتی در مورد محل قرارگیری شرکت شما روی نقشه یا مجموعه خدماتی که ارائه می دهید که جملگی در صدر نتایج جستجو های صوتی قابل مشاهده می باشند .

اینگونه استراتژی ها در صورتی که با الگوریتم های رده بندی گوگل و ویژگی های اصلی سایت شما به خصوص در تارنما های وردپرسی هماهنگ شده و مدیریت گردند ، بهترین نتایج را در بر خواهند داشت .

استفاده از این روش سودی دو طرفه دارد چرا که نه تنها نتایج فوق العاده ای بر روی سئوی سایت و جستجوهای غیر صدایی شما خواهد داشت ، بلکه باعث می‌شود تا بسیاری از دستیاران صوتی هوشمند نیز از این ویژگی اسنیپت (توضیحات خلاصه) سایت شما برای پاسخ دهی به سوالات موجود در اینترنت استفاده کنند .

در همین رابطه زمانی که سعی می کنید سوال و جواب هایی در خلاصه مقالات خود و سایتتان قرار دهید ، در حقیقت ساختار پدید آمده را باب سلیقه گوگل پیرایش می کنید که بسیار در امر رتبه دهی مهم است .

به عبارتی دیگر اگر بخواهیم در مورد ساختار یک محتوا به طرز واضح تری صحبت کنیم ، چنانچه به پاسخ هایی که گوگل به سوالات مطرح شده می‌دهد بنگریم ، می توانیم ببینیم که بسیاری از پاسخ‌ها کوتاه اما پر مغز و واضح هستند ؛ در نتیجه مخاطب به جای خواندن متون بلند بالا ، بسادگی و در عرض چند کلمه به پاسخ مطلوب خود خواهد رسید .

از سوی دیگر شما در پی این هستید که به وسیله تیتر و سر مقالات خود به گوگل و سایر موتورهای جستجوگر بفهمانید که این مقاله یا محتوای صوتی پاسخ به کدام سوال مطرح شده توسط عموم مردم می باشد . این عمل سبب می‌شود تا گوگل و سایر پلتفرم‌های جستجوگر نیز به راحتی و سادگی بیشتری بتوانند محتوای شما را شناسایی کرده و با کمک اسنیپ شما ، سایتتان را در معرض دید قرار عموم کاربران دهند .

  1. بر روی محلی بودن محتوای خود بسیار پافشاری کنید !

بر روی محلی بودن محتوای خود بسیار پافشاری کنید !

جستجوی صوتی و سئوی محلی به طرز اعجاب انگیزی به یکدیگر نزدیک بوده و با هم عجینند . یکی از دلایلی که کاربران به جستجوی صوتی روی می آورند این است که به وسیله آن می توانند اطلاعات کسب و کارهای نزدیک به خود را به سادگی استخراج کند . به همین دلیل ادعا می‌شود که اگر مجموعه ای تمرکزش را بر روی سئوی محلی خود بگذارد ، بی‌تردید در جستجوهای صوتی نیز موفق خواهد بود .

اگرچه افزونه  my business گوگل در سامانه های ایرانی قابل دسترسی نبوده و به درستی کار نمی کند ، اما به وسیله راهکارهای مشابه آن – مانند گوگل مپ – می توان پیشرفت زیادی در این زمینه اعمال کرد .

می دانیم زمانی که کاربری در پی جستجوی یک کسب و کار ( یک مجموعه خدماتی مانند آرایشگاه یا مجموعه ای تجاری مانند فروشگاه لوازم ورزشی ) در نزدیکی محل خود است ، اگر این تحقیق به وسیله جستجوی صوتی یا تایپی انجام پذیرد ، اولین جایی که موتور جستجوگر به آن رجوع خواهد کرد همین داده های “گوگل مای بیزینس” خواهد بود .

از طرفی دیگر اطلاعاتی که در پروفایل مجموعه در داده های گوگل وجود دارد مسبب این امر است که کاربر هر گونه اطلاعاتی را که بخواهد می‌تواند به صورت بالقوه در آنجا مشاهده نماید . بنابراین در مجموع مهم نیست که کاربر چه سوالی را به صورت دقیق پرسیده است ، بلکه مجموعه جواب هایی که به صورت کامل ، یکجا و واضح در برابر دیدگانش قرار می‌گیرند مهم است .

یک پروفایل کامل google my business تضمین می‌کند که این مخاطب و مشتری بالقوه شما با هر سطح سلیقه ای که به سمتتان می آید ، مجموعه کاملی از اطلاعاتتان را مقابل دیدگان خود خواهد داشت ؛ به عبارتی دیگر برای ما هیچ اهمیتی ندارد که مخاطب به صورت دقیق و اختصاصی چه چیزی را جستجو کرده است تا به ما رسیده ، بلکه خیالمان از این که در پی سوال وی مجموعه کاملی از اطلاعات ما را می بیند راحت است.

به طور مثال با فرض اینکه شما صاحب یک رستوران سنتی ایرانی هستید ، اگرچه دانستن میزان محبوبیت غذاهایتان و نظر مشتریان در خصوص خروجی کار از نظر حرفه آشپزی و مشتری مداری مهم است ، اما بنا به ۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت و اصول بهینه سازی آن برای شما فرقی ندارد که مشتری در خصوص غذاهای دریایی و جنوبی سوال پرسیده است یا در مورد غذاهای محلی شمالی ، آش های بومی شهر های کویری را پسندیده یا غذاهای کبابی و خورشتی مناطق سردسیر کشور را ؛ در این مثال چیزی که حائز اهمیت این است که با توجه به اطلاعاتی که شما بواسطه این پروفایل در اختیار گوگل و مخاطبین هم محله ای خود قرار داده اید ، هر مخاطبی با هر سطح سلیقه یا بودجه تخصیص داده به این امر ، هر غذایی را که طبخ می کنید بتواند ببیند .

  1. به داده ها و ترندهای جستجوی صوتی توجه کنید !

 

به داده ها و ترندهای جستجوی صوتی توجه کنید !

در آخرین نکته از ۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت باید بگوییم که بدون شک برای شما هم اتفاق افتاده که در هنگام جستجوی تایپی یک مطلب زمانی که قسمتی از موضوع مورد نظر خود را نوشته اید ، گوگل به صورت خودکار پیشنهادی را به شما ارائه داده است . حال فرض کنید که این اتفاق در خصوص جستجوی صوتی نیز بیفتد و چنانچه شما در پی ارائه مطلب یا پرسیدن سوالی از گوگل هستید ، خودش به صورت خودکار پیشنهادی را به شما ارائه دهد .

جالب است بدانید که خیلی از کاربران چه در هنگام جستجوی تایپی و چه در هنگام جستجوی صوتی خود به این مسئله علاقه‌مند بوده و ترجیح می دهند تا خود گوگل عبارت مورد تجسس را کامل کند . در چنین شرایطی است که مجموعه های فرصت طلب می توانند از این موقعیت حداکثر استفاده را کرده و با دانستن ترند های جستجو ، سعی کنند تا در این جریان اطلاعات پر سود قرار گیرند .

به عنوان مثال در ادامه همان مثال رستوران چنانچه شما متوجه شوید که عموم کاربرانتان از چه طریقی برای بیان خواسته خود استفاده می کنند ، می توانید با ارائه شرح و تعریفی از فعالیت ها و محصولاتتان مطابق روش مذکور ، به نوعی خود را بر سر راهشان بیاندازید .

به همین منظور در صورتی که در پی دانستن داده‌های ماورای جستجوهای صوتی هستید ، ملزم به فهم و کشف داده های موبایلی خود می باشید . خوشبختانه در همین مسیر برنامه ‌های بسیاری از جمله خود “Google Analytics” وجود دارد که این امکان را به شما می دهد تا تصویری واضح از آنچه که در پشت پرده محتوای شما در تلفن های همراه اتفاق می‌افتد یافته و به صورت نامحدود بتوانید محتوای خودتان را کلیک پذیر کنید .

اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که مخاطبین موبایلی و همچنین کاربران جستجوی صوتی با یکدیگر نقاط مشترک خیلی پررنگی دارند . در حالی که بسیاری از کاربران “دسک تاپی” – همان افرادی که از کامپیوترهای شخصی برای جستجو یا سفارش مواد ، محصولات و خدمات مورد نیازشان استفاده می‌کنند – طاقت بیشتری داشته و در پی اطلاعات جامعی در حجم وسیعتری هستند ، همه کاربرانی که به صورت موبایلی در اینترنت پرسه زده و یا جستجوی صوتی را ابزار تحقیق و تفحص خود قرار می دهند در پی یافتن کوتاه ترین پاسخ ها و اصل مطلب در کمترین زمان و مختصر ترین نتایج می باشند . در نتیجه در چنین مواقعی است که می‌توان تأثیر فراوان محتوای کوتاه ، محتوای گلوله ای ، محتوای ویدیویی یا صوتی مختصر و مفید اما با کیفیت را شناخت .

نتیجه گیری از ۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت

در مطلب ۳ نکته برای بهبود جستجوی صوتی سایت و در پایان لازم به ذکر است که جستجوی صوتی در حال تکامل بوده و روز به روز نیز به پیچیدگی و وسعت آن افزوده می‌شود . اما مهمتر از آن این است که ما باید علاوه بر اینکه خود را برای تغییرات آینده آماده می‌کنیم ، باید با مجموعه عواملی که در حال حاضر در خصوص جستجوی صوتی سر کار بوده کنار آمده با آن آشنا شویم تا بتوانیم به درستی از آن ها استفاده کنیم ، چرا که تا زمانی که ما این مقدمات و پایه و بن اینگونه تحقیقات را نشناخته و نتوانیم در سایتمان استفاده کنیم ، علاوه بر اینکه از قافله این فناوری عقب می مانیم ، نمی توانیم پیشرفت های آن در آینده را نیز هضم و اعمال کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...