۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی

۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی: پس از شرح اهمیت استفاده از کلمات کلیدی در مقالات ، اینک به ۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی و راه های جلوگیری از آن ها می پردازیم :

 ۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی

۲– دستکاری عناوین خسته کننده !

شما برای نگارش یک مقاله اول تیتر آن را انتخاب کرده و به نوشتن می پردازید و یا ابتدا دانسته های خود را روی کاغذ می آورید و در انتها عنوان آن را انتخاب می کنید ؟ با توجه به اینکه می دانیم مفاهیم عنوان و موضوع با یکدیگر متفاوتند ، در حالی که هر دو روش مرسوم بوده و هرکس به شیوه ای مراحل تولید محتوای خود را آغاز می کند ، شاید برایتان جالب باشد بدانید که “وودی آلن” فیلمنامه فیلم “نیمه شب در پاریس” را بدین طریق نگاشته است که اول نام فیلم خود را انتخاب کرده ، بعد داستانی برای آن در مدت زمان دو سال نوشته است که این کار در تولید فیلم (و در افقی پهناورتر تولید محتوا) امری خارق العاده و غیر عادی می باشد .

در همین رابطه خود من مقالاتم را ۱۰ به ۹۰ تقسیم کرده ام ؛ بدین ترتیب که در ۱۰ درصد آن ها ابتدا عنوان را انتخاب کرده و پیرامون آن مطلبی را می نویسم و در ۹۰ درصد دیگر ، پس از اینکه موضوع مقاله را در سرم پرورانده و دانستم که قرار است درباره چه چیزی بنویسم ، با دخالت دادن کلمات کلیدی و عبارات مهم موضوع آن ، تولید محتوا را به سر منزل مقصود می رسانم .

دستکاری عناوین خسته کننده

اینکه شما برای تولید محتوایی وقت گذاشته و با رعایت همه نکاتی که تاکنون در مقالات سئویاب به آن ها اشاره شده است مطلب جذاب و برانگیزنده کنجاوی خوانندگان را خلق کردید ، خیلی حیف می شود اگر با عنوانی سست و بی رنگ و لعاب در راستای ۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی آن را از معرض دید افراد دور کنید . این در حالیست که عده دیگری در نقطه کاملاً مخالف ، با داشتن درون مایه ای نچندان دلچسب و مفید ، آنچنان بر روی تیتر و برچسب های مربوطه مانور می دهند که خواننده را به سوی خود می کشانند .

اما با توجه به ساختار سئو و اسلوب بهینه سازی سایت ، عنوان یک مقاله باید دارای چه ویژگی هایی باشد ؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که نام یک مقاله باید بین ۵۰ تا ۶۰ حرف باشد که با معیارهای ارزیابی گوگل ، با سرعت به صفحه نخست جستجوها رسیده و با کیفیتی بالا در مدتی طولانی در آنجا باقی بماند . اگرچه انتخاب نامی به این اندازه خود چالشی بزرگ در سر راه نویسندگان است ، اما فردی که خلاقیت نوشتن یک مقاله خوب را دارد ، بلاشک در یافتن نام آن درمانده نمی ماند .

همانطور که ” والت ویتمن ” پدر شعر آزاد آمریکا گفته است که « سادگی شکوه شرح و بیان است » ، خود من این نکته را آویزه گوشم کرده ام که همیشه خلاق باشم ، اما خلاقیتم وارد وادی پیچیدگی نشود . اگرچه پیچیدگی ممکن است حس فضولی! یا علاقه مخاطب را تحریک کند ، ولی فراموش نکنید که بنا بر ۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی ، در بیشتر مواقع مفهومی که با کلامی ساده منتقل می شود را ده تا عنوان سخت (از نظر ادبی یا معنایی) نمی توانند انتقال دهند . در مجموع برای اینکه مزه دهان مخاطبین خود را ببینید ، می توانید به روش هایی مانند A/B testing که روشی قیاسی میان خروجی دو روش منحصر بفرد می باشد را امتحان کنید .

 

۳- فراموش کردن متا دیسکریپشن ها !

 

به صورت طبیعی عنوان یک مقاله اولین عاملیست که نظر دنبال کنندگان موضوعی در حیطه فعالیتتان را به خود جذب می کند ، اما باید بدانید که این ها در مواردی به تنهایی کافی نیستند . به همین دلیل متا دیسکریپشن ها پای به عرصه گذاشته و با در دست گرفتن شرایط بهبود سئو تضمینی ، به بازگو کردن توضیحاتی مرتبط با موضوع مقاله می پردازند . در همین رابطه با صرف وقت و انرژی برای تعریف و تولید این عوامل ، اجازه ندهید تا موتور جستجوگر به صورت خودکار عباراتی را از دل مقاله استخراج کرده و این ۱۶۰ کاراکتری که به صورت مفید و استاندارد در اختیارتان قررار دارد را ضایع کند .

این تابلوی نمایش زمینه ای محدود برای انتقال اطلاعات مقاله است ، اما با وجود محدودیت در کمیت ، از کیفیت بالایی برخوردار بوده و به اندازه خود عنوان در چشم مخاطبین است . زمانی که این توضیحات مختصر در باب محصول یا خدمتی خاص می باشد ، با کلی گویی شانس خود را از بین نبرید ، بلکه به یک ویژگی خاص آن که تنها این محصول نزد شما دارد (و نه محصولی مشابه که ممکن است رقیبتان با قیمتی حتی کمتر ارائه دهد) بپردازید. در نهایت لازم به ذکر است که اگرچه خود این توضیحات نتیجه مستقیمی در جایگاه سئو سایت نداشته و بود و نبود آن برای گوگل مهم نیست ، اما به عنوان عاملی مهم با آثار غیر مستقیم برای وبمستران بسیار حیاتی می باشد . در این توضیحات مختصر اگر از کلمات کلیدی خود به هر ترتیبی استفاده کنیم ، در بدو امر خوانندگانی که مشتاق یافتن مطلبی در مورد آن هستند را به خود جذب می نماید . درگام های بعدی  مقابله با  ۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی ، این توضیحات سبب می شوند تا مخاطبینی که مطلب مفیدی در آن یافته به صفحات داخلی سایت مراجعه کرده و در بلند مدت به بهبود جایگاه سایت در موتورهای جستجوگر بپردازند .

 

۴- فقدان جذابیت برای جلب توجه !

 

پس از اینکه به عنوان مقاله و متا دیسکریپشن های خود سر و سامان دادید و بدین واسطه جستجوگرانی را به دامنه خود کشاندید ، وقت آن است که در همان بدو یادداشت ، مخاطب را گیر انداخته و با نگاره های خود او را درگیر کنید . اینکه بر روی جذب بلافاصله مخاطبین تاکید می کنیم به این دلیل است که امروزه میانگین ماندگاری خوانندگان در هر صفحه تنها ۸ ثانیه می باشد . با توجه به این موضوع شاید بی دلیل نباشد که نگه داشتن یک بازدید کننده در سایت را به دشواری سواری بر روی گاوهای خشمگین تشبیه کرده اند ، جایی که ثانیه ها می توانند تاثیر بسزایی در رکود کلی داشته باشند .

اگرچه مقایسه یک کاربر اینترنتی با گاوی عصبانی در ۳ مورد از اشتباهات وبلاگ نویسی هدف ما نیست اما شباهتی در این دو کار وجود دارد که من نویسنده را سر ذوق آورده است ؛ اینکه در مسابقات گاوبازی حرفه ای نیز یک شرکت کننده باید حداقل ۸ ثانیه زمین نخورد تا رکوردش ثبت شود ، همان هشت سرنوشت ساز و دلهره آوری که می تواند شما را از یک بازنده به برنده ای خوش شانس تبدیل کرده و برعکس .

فقدان جذابیت برای جلب توجه

در اینجاس که خلاقیت دوباره پای به میدان گذاشته و همچون لگامی سرسخت به نشستن بر روی این موجود پر جنب و جوش کمک می کند . در همین رابطه هر نویسنده ای تکنیک های متفاوت و باب میلی دارد که با کمک آن مخاطب را در سایت نگاه می دارد ، روش هایی که برای من نیز با توجه به موضوع فعالیت ، زمان در دسترس و میزان انرژی و خلاقیتن متفاوت است .

مثلاً گاهی بخش میانی یادداشتم در ابتدا می آورم ، سپس مقدمه و نتیجه گیری را قرار می دهم ، گاهی با راهنمایی های جذاب شروع کرده و به سمت انتهای مقاله پیش می روم و میانه آن ها را با توضیحات تکمیلی پر می کنم و هم گاهی از اول تا آخر مقاله را سلسله وار می نویسم ، راهکار هایی که همانطور که گفته شد به شرایط گوناگونی بستگی دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...