۳ راه مقابله با سرقت محتوا

۳ راه مقابله با سرقت محتوا ،امروزه «محتوا» یکی از گرانبها ترین دارایی های انسان است که محافظت از آن از طرق مختلف لازم الاجراست . با تصور اینکه صنعت بازاریابی محتوا تا سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۳۰۰ میلیارد دلار سرمایه در حال گردش خواهد داشت ، همه به دنبال محتوا خواهند رفت و بدان نیاز خواهند داشت .

این در حالیست که همگان مایل به تولید محتوایی با کیفیت در اثر عرق ریختن و زحمت کشیدن ، تجسس در میان منابع گوناگون ، میلیون ها کلیک ، مطالعه صدها مقاله ، مشاهده ده ها تصویر و آمار و … نیستند . مردمانی که محتوای با کیفیت را می دزدند ، همان افرادی هستند که در پی پیمودن رهی صد ساله در یک شب و رسیدن سریع السیر به منطقه ترافیکی سودمند گوگل و بهینه سازی سایت خود می باشند .

نکته طعنه آمیز این ماجرا اینجاست که خود ما شرایط این سوء استفاده اطلاعاتی را برای سارقین مهیا کرده و با عدم توجه به نکات ایمنی – درست همانند شخصی که با فرض عدم وجود دزدان خیابانی ، اتومبیل خود را قفل نمی کند – اجازه دستیابی آنان به اطلاعاتمان که در حقیقت وسایل امرار معاش ما می باشند ، می دهیم . در حالی که شما در تلاش و سخت کوشی برای بهبود سئو سایت تان هستید ، عده ای با تنبلی و اعمال غیر اخلاقی به این هدف می رسند .

حال چگونه می توانیم از خودمان در برابر این خطرات محافظت کنیم ؟ چگونه در برابر سارقان محتوا پیروز شویم ؟

در ادامه این مقاله با ذکر نکاتی پیرامون حفظ آسان و صحیح اطلاعات ، به این سوالات پاسخ داده می شود .

۳ راه مقابله با سرقت محتوا

نحوه اختفای سارقان محتوا : ۳ تاکتیک برای محافظت از محتوا

در تاریخ نچندان طولانی اینترنت و انتشار فایل های دیجیتالی ، زمان حال ایده آل ترین شرایط سرقت محتوا برای کپی کاران و سودجویان را فراهم آورده است . در همین رابطه اگر قصد دفاع از دارایی هایتان را دارید ، ملزم به اعمال روش های چندگانه در عرصه نوشتار ، فناوری و قانون کپی هستید .

  • سبک نوشتاری خود را چنان توسعه دهید که به محض خواندن شناسایی شود

اولین راه از ۳ راه مقابله با سرقت محتوا ، زمانی که محتوایی را با نوای خود تولید می کنید ، کار سوء استفاده و به نام کردن آن توسط سودجویان بسیار دشوارتر می شود . مشهور شدن یک سبک نوشتاری سبب می شود تا مشاهده مقاله شما حتی در منابع و زمینه های دیگر نیز برای مخاطبینتان قابل تشخیص بوده و سریعاً شما را در جریان این اتفاق قرار دهند . پس استیل نگارشی خود را با تمرین ، تمرین و تمرین به دیگران معرفی کنید چرا که تنها راه تقویت نویسندگی ، انجام دادن مکرّر آن است .

در همین اثنا تلاش کنید تا :

  • تظاهر کنید که به هنگام نگارش در حال مکالمه ای رو در رو با مخاطبتان هستید ، از این رو از زبانی استفاده خواهید کرد که مناسب شرایط و موضوع گفتگو می باشد .
  • آیا تکّه کلام ، عبارت و مَثَل خاصی در زندگیتان دارید که مداوم در گفتگو های خود از آن استفاده کنید ؟ آن ها را به نوشته هایتان اضافه کنید تا این نگاره ها به گفتار طبیعی نزدیکتر شوند .
  • در مقالاتی که امکان آن وجود دارد ، لحن خود را رها کرده و به زبان محاوره ای نزدیک شوید ( به عنوان مثال “نمی تونم” بجای “نمی توانم” یا “نمیشه” بجای “نمی شود” ؛ اما باز هم تاکید می کنم که در مقالاتی که امکان استفاده از چنین لحنی وجود دارد استفاده شود ) . این نوع نگرش به این دلیل مقبول واقع شده است که کمتر کسی را می توان یافت که صحبت کردن عادیش نیز به این میزان رسمی باشد ، لذا نزدیکی نوشتار به زبان گویش به معنی نزدیکی به نوای خود نویسنده است .

 

  • نام خود را روی هرآنچه منتشر می کنی قرار بده!

دومین راه از ۳ راه مقابله با سرقت محتوا ، سارقان محتوا افراد تنبلی بوده و این اخلاق ناپسندشان در همه اقداماتشان نیز مشهود است . این افراد معمولاً از تکنولوژی های گوناگونی برای تخریب ساختار نوشتار شما (مثلاً از بین بردن لینک های داخلی) و استفاده مجدد از آن بدون دگرگونی خاصی در محتوا استفاده می کنند .

به همین دلیل است که گفته می شود اگر نامتان را در جای جای مقاله بگنجانید ، این افراد بی حوصله تر از آن بوده که این نکته مخفی را پیدا کنند ، لذا با وجود نام شما یادداشتتان را در سایتشان قرار می دهند .

زمانی که نام شما در پایان مقاله ظاهر می شود ، به این حالت author byline یا بر ” اثری از نویسنده” گفته می شود . این عمل نه تنها فواید زیادی برای بهبود شرایط بازاریابی و تجارت دارد ، از نظر امنیتی نیز تا حدودی می تواند مثمر ثمر باشد . اگر نام شما همواره به طریقی مخصوص خودنمایی کند ، شناسایی سارقین برایتان آسان تر خواهد شد .

در سامانه ” Google Alert” یا زنگ خطر این مجموعه ، امکان تعریف کردن عبارت خاصی به عنوان امضای کار شما وجود دارد و چنانچه فردی از این روش استفاده کرد ، این سامانه اخطار ، مولف اثر را در جریان امر قرار می دهد . علاوه بر این اضافه کردن نام خود به انتهای مقاله سبب می شود تا رزومه ای کاری از شما بوجود آمده و دارای سابقه ای قدرتمندتر شوید . اگرچه سارقین فعال یا باهوشتر به راحتی از این سد عبور می کنند ، اما این روش همانند فیلتری ساده سارقین کم دقت و تنبل را به دام می اندازد .

  • علامت گذاری یا درج “ Watermark” روی تصاویر

سومین راه از ۳ راه مقابله با سرقت محتوا ، اگر محتوای شما حاوی تصاویری منحصر بفرد و سفارشی است ، بهتر است که چاره ای برای مقابله با سرقت آن بیاندیشید . واتر مارک در تعریف ساده خود عبارت است از درج لوگو یا نوشته ای مشخص روی تصویر به منظور جلوگیری از سوء استفاده دیگران بخصوص اگر سئو سایت شما خوب است . درج این موانع دیجیتالی از این روی منطقیست که فردی به استفاده از تصاویر شما همراه با متنی اضافه تمایل ندارد ، وقت و حوصله یا توانایی حذف آن ها را نیز نداشته و در صورت بریدن آن ها نیز (با فرض اینکه در گوشه تصویر باشد ) انداره شکل مورد نظر نیز کاهش می یابد .

واترمارک ها می توانند ظریف یا مزاحم باشند ؛ بدین معنا که می توانند کل تصویر را پوشانده و با اینکه عکس زیر آن به خوبی نمایان است اما مزاحم دیدن برخی جزئیات می شود و یا ظریف هستند ، بدین ترتیب که با فونتی ریز یا سایه ای از لوگوی اصلی ، تنها بخش کوچکی از تویر را می پوشانند . در هر صورت استفاده از این موانع ، علاوه بر دفع مزاحمین ، تبلیغی نیز برای سات یا نام تجاری شما خواهد بود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...