۴ روش تقویت محتوای سایت

در مطلب زیر به بررسی ۴ روش تقویت محتوای سایت می پردازیم و اینکه چگونه می توان محتوای سایت خود را ارتقا داد، اصلی ترین روش ها به شرح ذیل است:

۴ روش تقویت محتوای سایت

  1. ترکیب موضوعات مشابه

نوشتن در خصوص یک محصول یا خدمت تنها ، همچون تله ای جذاب است که به دام آن افتادن پیامدهای نامطلوبی به دنبال خواهد داشت . تصور کنید تمام ویژگی هایی که سبب شده است تا مخاطب شما یک خدمت یا محصول خاص را بطلبد ، به صورت کاملاً مشابه در خدمت یا محصول دیگری نیز وجود داشته باشد .

در چنین شرایطی عدم ذکر نام دومی و از بین بردن فرصت دیده شدن آن سبب می شود تا روند فروش محصول یا خدمات خودتان کاهش یابد ، لذا به عنوان یکی از ۴ روش تقویت محتوای سایت می توان با کمک یک وایت بُرد ،  نرم افزارهایی همانند brainstorming و دفترچه ای کوچک ، همه مطالب مرتبط را در کنار دیگری اورده تا در مواقع لزوم مورد استفاده قرار گیرند .

در تجربه ای جدید ، ما در حال همکاری با فروشگاهی هستیم که به فروش پارتیشن های خانگی ، توری پلاستیکی مخصوص حیات خلوت ، پوشش پیرامون استخرهای روباز و تجهیز انواع  آلاچیق مشغول است . در همین رابطه هنگامی قصد نگارش مقاله ای را در خصوص هریک از محصولات و خدمات این مجموعه داشتیم ، با اینکه در نگاه اول کاری سختی به نظر نمی رسید ، اما وقتی وارد مباحث مربوطه می شدیم ، می دیدیم که تا چه میزان دست و پای ما برای مانور دادن روی موضوعات بسته است . با این حال به این فکر افتادیم که اگر گستره دید خود را وسیع تر کنیم خواهیم دید که محصولات مرتبط و سلسله خدماتی که قادر به ارائه آن ها می باشد آنچنان پر تعداد است که از تامین موضوع باز نمی مانیم .

به عنوان مثال نصب وسایل سرگرمی یا دکوری در حیاط ، خدمات نگهداری استخر ، نکات محوطه سازی ، ایده های ساخت آلاچیق ، نکات تعبیه منقل یا باربیکیو در محیط خارجی خانه ، کنترل آفات گیاهی و … مجموعه ای از موضوعاتی هستند که اگرچه کلمه کلیدی سایتمان نبودند ، اما به طور مستقیم در حوزه فعالیت های آن بوده و می توان روی هریک برنامه ریزی کرد .

در ظرف چند ساعت و با اندکی خیال بافی ، شما قادر خواهید بود تا هزاران موضوع برای مقالات سایت خود در راستای ۴ روش تقویت محتوای سایت بیابید که هم با فعالیت اصلی سایتتان همسو باشد و هم بسان مقالاتی که اشتراک گذاری و لینک دهی خوبی دارند بین علاقه مندان دست به دست شوند .

  1. جمع آوری داده های مفید و منحصر بفرد

شاید شما هم با بنده موافق باشید که بسیاری از کاربران اینترنت در کشورمان – در خواندن مطالب – افراد تنبلی هستند . در نتیجه اگر ما بتوانیم مطالب مفید و نایاب را در بستری ساده و ملموس جمع آوری و به آن ها ارائه دهیم ، این افراد نیز با مراجعه زیاد به مطالبمان علاوه بر افزایش لینک دهی و اشتراک آن ، جایگاه خوب گوگل را در پی ۴ روش تقویت محتوای سایت برایمان به ارمغان می آورند .

چیزی که باید بدان توجه داشته باشید این است که چگونه یک داده به مخاطب امکان حمایت از جایگاهش را می دهد ، چرا این عامل محرکی برای لینک دهی آنان می باشد ، در نتیجه هدف شما در این راه باید اهدای اسلحه ای قدرتمند به آن ها برای حفاظت از جایگاهشان باشد .

گاهی اینگونه داده ها سال به سال به روز رسانی می شوند ، در نتیجه اگر اثر شاخصی برای ارائه دارید ، آن را سال به سال به روز رسانی کنید که عمل سبب می شود تا سایت شما و خدمتی که در آن ارائه می شود به یک منبع اصلی تبدیل گردد . در همین رابطه بسته به شرایط شما قادر خواهید بود تا داده های جدیدتان را به صفحه قدیمی موضوعی خاص اضافه نموده و یا با ساخت صفحه ای جدید ، اطلاعات قدیمی تر را به آن منتقل کنید .

 

  1. مصاحبه با افراد سرشناس صنعت

مصاحبه ها به عنوان یکی از ۴ روش تقویت محتوای سایت پدیده هایی هستند که ارتباطی نزدیک و آسان با موضوع فعالیت های ما برقرار کرده و خود به تنهایی می توانند سرچشمه ده ها مقاله مجزا شوند  . این منبع اطلاعاتی همچنین سبب می شوند تا :

  • شما با پیشگامان و صاحب سبکان حرفه خود در ارتباط باشید .
  • مصاحبه شوندگان اغلب مصاحبه شما را در صفحه خود به اشتراک گذاشته یا از آن یاد می کنند .
  • نشریات حوزه کاریتان ، وبلاگ نویسان و دیگر رسانه های اینترنتی با ذکر نام و آدرس شما ، بخشی از این گفتگو را به عاریه می گیرند .

برای اینکه به مصاحبه موفقی دست یابید ، تأمین شرایط راحتی مصاحبه شونده از اهمیت بالایی برخوردار است ، بدین ترتیب که مثلاً به جای سوال و جواب ایمیلی ، مکالمه ای تلفنی داشته باشید . در همین رابطه افراد زیادی وجود ندارند که برای جلب رضایت شما (با وجود مشغله کاری) حاضر باشند هزاران کلمه را تایپ کنند ، در صورتی که همین فرد شاید در زمانی ده دقیقه ای با روی خوش به همه شبهات شما پاسخ دهد .

این در حالیست که ضبط صدای فرد مورد نظر ، تایپ صحبت های وی سر فرصت و امکان ویرایش آن ها سبب می شود تا بتوانید این اطلاعات دست اول را نیز در سایت خود بگذارید . حتی اگر اندکی جاه طلب و خلاق باشیم ، می توانیم در قدمی رو به جلو و امروزی تر مصاحبه های موجود را تحت ویرایشی استاندارد در قالب یک پادکست و جلسه ای صوتی پخش کرده و پس از آن نوشته های مکتوب را نیز به عنوان توضیحات تکمیلی به آن بیافزاییم . اگرچه روش دوم وقت و زحمت بیشتری می طلبد ، اما شک نکنید که در روند سئوی شما موثر بوده و با اشتراک گذاری در سامانه هایی چون iTunes شانس دیده شدنتان نیز افزایش می یابد .

  1. استفاده از مطالعات موردی

مطالعات موردی به عنوان یکی از ۴ روش تقویت محتوای سایت می توانند ابزار آلاتی قدرتمند باشند چنانچه از آن ها به درستی استفاده کنیم . به جای ارائه مفاهیمی خشک و حقایق خسته کننده ، این پدیده سبب می شود تا همین اطلاعات ، آمار و ارقام در بستری ملموس و قالبی جذاب به مخاطب ارائه شود تا تمایل وی نیز به ادامه مقاله بیشتر شود . داستان سرایی بخش هایی از مغز مخاطب را روشن می کند که حقایقی محض در انجام آن عاجزند . زمانی که شما داستانی با جزئیات تمام از طبخ وعده غذای غنی و تازه ای سخن می گویید ، مردم در فکر قیافه ، بو و مزه غذا غرق می شوند .

به عنوان مثال زمانی که از جزئیات غذایی که میل کرده اید با جزئیات توضیحاتی را ارائه دهید ، شنوندگان این مطلب به نوع سبزی و حبوبات استفاده شده در آن ، اندازه های گوشت موجود درغذا ، کیفیت و قد برنج مصرفی ، مخلفات آن و رنگ و بوی این وعده غذایی فکر می کنند . این مثال تنها برای شرح واقعیتی بود که رخ می دهد ، ولی چنانچه در تعریف جزئیات ریز شده و در مواردی نیز اغراق کنیم آب دهان مخاطبینمان راه خواهد افتاد . زمانی که ما درگیر داستان ها می شویم ، مغز ما به همان طریقی که اگر به صورت فیزیکی آنجا حضور داشت عمل می کرد ، تصمیم گیری و تصویر سازی می نماید ؛ لذا بی دلیل نیست که این روش یکی از قدرتمندترین راه های ایجاد ارتباط است .

ترکیب مطالعات موردی با قالب داستان سرایی از دو جهت حائز اهمیت است . اولاً یک داستان خوب مردم را درگیر خود می کند (همانند سریال و فیلم هایی که با وجود تخیلی بودن ، طرفداران بیشماری دارند ) و ثانیاً به دلیل وجود آمار و ارقام تجربی ، ملموس و منطقی امکان هم ذات پنداری ، درک صحیح تر داستان و اتخاذ تصمیماتی احساسی به وجود می آید . برای تحقق این گام :

  • مشکلاتی که مخاطبینتان با آن ها درگیر هستند را نام ببرید .
  • به طور ویژه شرح دهید که چگونه عاملی نامطلوب آنان را از نظر روحی ، مالی ، زمانی و … در منگنه گذاشته است .
  • توضیح دهید که چه چیزی در اسرع وقت آنان را از شر عوامل نا مساعد راحت کرده و یا پیش از رسیدگی شما چه باید بکنند .
  • توضیح دهید که محصول یا خدمات شما چگونه مشکلشان را بر طرف خواهد کرد .
  • وضعیت مالی ، زمانی ، روحی و هرآنچه در قسمت دوم ذکر شد را پس از همکاری با شما ، مجدداً برای وی ترسیم کنید تا تغییرات مثبت آن را حس نماید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...