۳ قدم اساسی در چگونگی تولید محتوا

در یادداشت ۳ قدم اساسی در چگونگی تولید محتوا قصد داریم تا به اهمیت چگونگی سئوی یک مطلب ، در هم شکستن ساختار مقاله و استفاده صحیح از مدیایی مناسب به عنوان ۳ راه حل ساده در “چگونگی تولید محتوا” یا How-To Content بپردازیم .

۳ قدم اساسی در چگونگی تولید محتوا

  • حصول اطمینان از تناسب سئو با مطلب تحت پردازش

در اولین قدم  از ۳ قدم اساسی در چگونگی تولید محتوا، انقضای روزهایی که تولید محتوا به معنی چینش ساده چند کلمه کلیدی در بطن جملاتی مرتبط و ارائه یک مفهوم کلی بود ، اینک فرا رسیده است .  در چشم انداز جدید ، توجه به مخاطبین انسانی (و نه ربات های اینترنتی) به همان میزان اهمیت یافته و در روند بهینه سازی سایت مان به هدفی مهم تبدیل گشته است که در گذشته تنها برای حصول استاندارد های گوگل از آن استفاده شده و تولید محتوا می کردیم .

در این راه ، چنانچه عناصر خاص و ویژه ای در نحوه تولید محتوای دیجیتالی خود بکار نبریم ، نمی توانیم به آسانی نظر توامان گوگل و مخاطبینمان را جلب کرده و به جایگاهی ایده آل برسیم .

به عنوان راه حلی که امتحان خود را پس داده است ، پیشنهاد ما این بوده که در اولین قدم های تولید محتوا ، خود را در گیر و دار باید ها و نباید های سئوی گوگل نیانداخته و تنها با مدّ نظر قرار دادن مخاطب انسانی ، به نگارش مقاله ای جذّاب و مفید برای وی بپردازیم .

قدم نهادن در این راه ، محتوای منتشر شده را با سرعتی باور نکردنی به قطعه ای لذّت بخش ، درگیر کننده و پر مغز تبدیل خواهد کرد ، درست همان معیارهایی که امروزه موتورهای جستجوگر در پی آن ها هستند ؛ در ادامه وقتی نویسنده ای همه تمرکز خود را برای ارضاء و پاسخ به سوالات خواننده صرف می کند ، به صورت طبیعی بخش عمده ای از بایدها و نباید های سئوی سایت نیز رعایت می شود .

به عنوان مثال زمانی که در تولید محتوای خود از عبارت “چگونه می توان” استفاده می کنیم ، نتیجه جستجوی این عبارت علاوه بر اینکه دردی از مخاطب دوا کرده و نحوه انجام کاری را برای وی بیان می کند ، نزد گوگل نیز دارای امتیاز بیشتری می شود ، چرا که در حیطه پر مصرفی در فضای مجازی گام نهاده است .

لازم به یادآوریست که وقتی جملاتی اینچنینی – اغلب سوال – مطابق عرف و زبان رایج یک کشور باشد ، نتیجه بهتری خواهد داشت ، چرا که در این حالت مخاطب مد نظر قرار می گیرد و نه موتور جستجوگر و بدین ترتیب فرد با طرح سوالی که در ذهن دارد به زبان ساده به خواسته خود می رسد .

  • مقاله را بشکنید

در بررسی ۳ قدم اساسی در چگونگی تولید محتوا ، تجربه ثابت کرده است که چنانچه افراد تازه وارد در عرصه تولید محتوا برای اولین بار محتوایی ارزشمند تولید کرده و با استقبال زیادی روبرو شوند ، با اشتیاقی چند برابر در پی یافتن روش های جدید “چگونگی تولید محتوا” رفته و با ممارست و دقّت بیشتری در پی موضوعی جذّاب و نحوه ابراز آن می گردند .

همانطور که توازن در هر چیزی مطلوب است ، میزان خوب بودن نیز حد و حدودی داشته و پاره ای مواقع گذر از مرز آن خساراتی به بار می آورد . به بیانی ساده تر ، مشکل از جایی سرچشمه می گیرد که مجموعه ای در تولید محتوایی خاص ، ارائه یک خدمت یا عرضه محصولی خوب ظاهر شده و نظر مثبت قشر قابل توجهی از مخاطبین خود را جذب کرده اند .

در چنین شرایطی مجموعه مذکور در پی یافتن اعتماد به نفسی کاذب در پی گسترش کسب و کار و یا ورود به تولید محتوایی آموزشی که از کلیات آن بی خبر است وارد می شود . هزینه ای که این ماجراجویی برای آنان در پی خواهد داشت این است که مخاطب به روشنی عدم تسلّط و توانایی تولید کننده را در عرصه جدید می بیند ، به خوراک جدید سایت علاقه ای ندارد و پس از مقایسه با آثار قدرتمند آن ها در برهه های قبلی دلسرد می شود .

در همین رابطه راه حلی وجود دارد که سبب می شود موضوعات غیر مرتبط از چرخه پردازش مغزهای متفکر پشت هر سایت خارج شوند . در این راه حل که زیر مجموعه ای از راه حل های “چگونگی تولید محتوا” می باشد ، نویسنده به جای ورود در موضوعات ناشناخته ، موظّف است تا بر روی مطالب موفق قبلی مانور داده و آن ها را به طرقی مطلوب و متناسبی بسط دهد . مطلبی که در خصوص آن صحبت می کنیم در حقیقت همان سری سازی می باشد .

به عنوان مثال اگر شما قصد نگارش مقاله ای پیرامون نوشیدنی های خود در سایت یا رستورانتان را دارید ، در صورت عدم وجود موضوعی جدید برای شما و دانسته ای جذاب برای مخاطبینتان ، می توانید مقاله محبوب پیشینی که در این خصوص بوده است را مثلاً به دو مقاله نوشیدنی های سرد و گرم تقسیم کرده و با ارائه توضیحاتی بیشتر از هریک ، به مرز دو مقاله کاربردی برای خواننده و مفید از دید گوگل برسید .

  • جلوه بصری را فراموش نکنید

به عنوان سومین راهکار از ۳ قدم اساسی در چگونگی تولید محتوا ، نمایه ها در نحوه ” چگونگی تولید ” موثرند ، حتی اگر در قالب یک ویدئو دیده نشوند . اگر بخواهیم صادق باشیم ، در برخی اوقات – به ویژه در مقالات آموزشی – محتوای ارائه شده بسیار خشک بوده و درست در زمانی که بیشترین نیاز به توجه مخاطب را داریم از این نعمت محروم می شویم . این اتفاق معامله ای دو سر باخت است چرا که علاوه بر از بین رفتن علاقه آن ها نسبت به موضوع بحث ، تمایلشان به سر زدن مجدد به سایت پیش روی خود نیز کمتر می شود .

در همین رابطه استفاده از چند نمایه تصویری می تواند محتوایی خشک را زنده کرده و به درگیری بیشتر مخاطب با تفکرات ما منجر شود . به طور مثال اگر چند تصویر از روندی که در حال توضیح آن هستید دارید ، چه بهتراست که از آن استفاده کنید . حتی اگر چنین تصاویری را نیز در اختیار ندارید ، استفاده از تصاویری جذّاب ، گیرا و ایفوگرافی ها سبب می شود تا نوشته یکدست شما منقطع شده و همین جهش توجه خواننده را بازیابی کند .

در پایان لازم به ذکر است که دغدغه نهایی ما “نحوه تولید محتوا” می باشد ، معضلی که چنانچه به دیدن آن تمایل داریم باید خود را از قالب نویسنده خارج کرده و از دور به آن بنگریم . به موضوعات و روش های ارائه ای که با آن ها راحت هستید کار را آغاز کنید تا ببینید نتیجه به اشتراک گذاری دیدگاه ، دانش و تجربه شما تا چه میزان برای دنیا جذاب بوده و این افراد برای دیدن اثری تازه از ناشری صادق ، محترم و صاحب نام تجاری معتبر تا چه میزان بی تاب خواهند بود .

نتیجه گیری از ۳ قدم اساسی در چگونگی تولید محتوا

این نتایج تنها با پرسش سوال “چگونه محتوای خوبی تولید کنم” شروع می شود ، سوالی که طی مقالات اخیر پاسخ آن را در تارنمای پیش رویتان دیده اید .

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...