۲۵ راه بازیابی خلاقیت نویسندگی در تولید محتوا

۲۵ راه بازیابی خلاقیت نویسندگی در تولید محتوا ، بی تردید افرادی که سابقه نویسندگی مستمر و در این مورد خاص تولید محتوای سئو را دارند ، با پدیده ای به نام Writer’s block که آن را « انسداد نویسندگی» می نامیم مواجه شده اند . این معضل که در موارد متعددی خودنمایی می کند ، راه نفوذ افکار جدید و سررشته کلام را به ذهن نویسنده می بندد و فرد در چنین مواقعی نمی داند که نوشته خود را از کجا آغاز کرده ، چگونه بسط دهد و به کجا برساند .

خوشبختانه این گرفتگی های موقتی آنچنان مزمن نیستند که کار را مختل کرده و توانایی نگارش را از ما بگیرند ، لذا با توسل به یک یا چند راه از ۲۵ روشی که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت ،با بهبود سئو با این پدیده مقابله خولهیم کرد :

۲۵ راه بازیابی خلاقیت نویسندگی در تولید محتوا

  • نگارش آزاد

قلم ، کاغذ و ساعت خود را بردارید . به مدت ۵ دقیقه با سبک جریان آزاد فکری ، بی آنکه موضوع آن مهم باشد هرآنچه به فکرتان می رسد بنویسید . تنها قانونی که وجود دارد این است که نباید قلمتان از حرکت بایستد .

تکرار این تمرین سبب می شود تا قدرت کنترل ذهن خود را یافته و آن را از پرش های بی دلیل به موضوعاتی دیگر باز دارید .

 

  • از نوشته های قدیمیتان ایده بگیرید.

یکی از مقالاتی را که قبلاً نوشته و آن را دوست دارید انتخاب کنید . پس از بازخوانی آن ، قسمت هایی را خواهید یافت که قابل بسط و تکامل هستند ؛ لذا تفکرات خود را به آن اضافه کنید تا اثرات تاثیر گذارش را روی مقاله ببینید .

  • با همکار یا دوستانتان صحبت کنید.

گاهی اوقات یک دیدگاه اضافی یا غیر تخصصی می تواند مسبب تولد ایده ای خارق العاده باشد . از این رو زمانی که با یک دوست یا همکار صحبت می کنید ، طی رابطه ای دو طرفه هم می توانید گره ای از کار وی بگشایید و هم با الهام گرفتن از سخنان وی ، مقدمات نوشتن بلاگی جدید را فراهم آورید .

  • ایده هایتان را ترکیب کنید .

در موارد متعددی ترکیب دو یا چند ایده قدیمی و تولید متنی منحصر بفرد ، آسان تر از تقلا برای گسترش یک موضوع جدید می باشد . در همین رابطه دریابید که چه نوشته هایی به هم مرتبط هستند ، ترکیب این نوشته ها به درد چه کسی خورده و از همه مهمتر نقش مجموعه شما در تحقق آن ها چیست !

 

  • لیست سازی

همانند این مقاله به عنوان مثالی ملموس ، نوشته خود را گزینه یا فهرست بندی کنید تا علاوه بر تولید محتوایی آسان ، خواندن ساده تر توسط مخاطب ، افزایش جذابیت و عدم جا افتادن نکات کلیدی ، مفاهیم آن کاربردی تر نیز شوند .

  • سوالاتی در آن مطرح کنید .

خودتان را در جایگاه مخاطب قرار داده و از خود بپرسید که چه چیزی قبل از خرید محصول یا خدمات می خواهید بدانید ! حال این سوالات را علنی پرسیده و در جای جای مقاله خود به آن ها پاسخ دهید .

  • سر خود را خلوت کنید .

مقاله را برای ساعت یا روزهایی متمادی فراموش کنید . روی چیز دیگری کار کرده و یا به قسمت های چالش برانگیز گیر نکنید تا ناخودآگاه راه حلی خلاقانه پیش پای خود بیابید .

  • مسیرهای مختلف را امتحان کنید .

اگر روش شما برای تولید محتوا تنها استفاده از مقالاتیست که می نویسید ، شاید بد نباشد روش هایی مانند انتقال اطلاعات از راه اینفوگرافی ها ، ویدئو و حتی مصاحبه با افراد کارشناس را تجربه کنید که هریک به نوبه خود تاثیر چشمگیری در سئوی سایتتان خواهند داشت .

  • رقبایتان را بررسی کنید.

مطالبی را که این اواخر رقبایت به آن ها پرداخته اند را چک کن . ایده گرفتن از آنان عملی غیر اخلاقی و آسیب رسان نیست ، به ویژه اگر بتوانی محتوایی بهتر از این افراد ساخته و خوانندگان این موضوع را سیراب کنی .

  • در مکان دیگری کار کن.

شلوغی یک کافه یا سکوت یک کتابخانه ، هریک به طریقی می توانند خلاقیت شما را بر انگیزد ؛ پس با تغییر مکان خود اجازه ورود افکاری جدید به مغزتان را صادر کنید .

  • از بین بردن عوامل حواسپرتی

از اینترنت فاصله بگیر ، به جایی برو که کسی مزاحمت نشود و با تکیه بر معلومات ، منابع نوشتاری و قلم خود به نگارش سندی خالی بپرداز.

  • به بانک ایده های خود سر بزن.

اگر روزگاری ایده ای را در دفترچه ای یادداشت کرده ای ، اینک زمان بیرون کشیدن و کار بر روی آن است و اگر هم چنین بانکی برای خود نساخته ای ، در مواقعی که فکرهای خلاقانه به ذهنت می رسد ، این هدف را عملی کن .

  • اگر معمولاً تایپ می کنی ، زمانی را نیز با دست بنویس.

تغییر روش فیزیکی نگارش در نحوه فکر کردن و بروز ایده ها موثر است .

  • بازتاب چیزی که شما را از کارتان هیجان زده می کند

در موارد متعددی عدم پیشرفت در موضوعی به دلیل عدم علاقه به آن می باشد . به همین دلیل پیشنهاد می شود که با برشماری نکات مثبت و دلگرم کننده کار یا موضوع فعالیتتان ، زمینه را برای ورود ایده های بیشتر نیز فراهم کنید .

  • مطلبی بخوانید

وبلاگ مورد علاقه یا مبحثی دوست داشتنی از یک کتاب را مطالعه کنید . نوشته دیگران منابعی لایتناهی در تزریق ایده های ناب به شما هستند .

  • از اخبار حوزه فعالیتتان بنویسد

با اینکه اخبار تاریخ انقضاء داشته و با توجه به زحمتی که برایش کشیده می شود به سرعت از دور خارج می گردد ، اما می توان گفت که با این روش همیشه در جرگه سایت های پیشرو و مرتبط با شبکه تارنماهای فعاّل حوزه کاریتان هستید .

  • می توانید از سایت هایی نظیر Quora استفاده کنید .

Quora نام سایتی با میلیون های مخاطب است که روزانه سوالات زیادی را در آن مطرح می کنند ؛ حال آنکه با ردیابی سوالاتی که مرتبط با شغل شماست ، می توانید از منبعی قدرتمند و مستند برای نگارش مقاله هایتان استفاده کنید .

  • نظر سنجی بگذارید

اگر از طریق شبکات اجتماعی یا طرق دیگر با مخاطبینتان در ارتباطید ، به صورت مستقیم از آن ها بپرسید که چه چیزی می خواهند ، سپس درباره این سرفصل مطلبی بنویسید .

  • استفاده از آمار

بسیاری از مخاطبین دوستدار آمار ، دانستنی ها ، نمودارها و تصاویرند ، عواملی که تدوین آن ها کار زیاد مشکلی نبوده و خلاقیت فراوانی نیز نمی طلبد ؛ پس هرآنچه می خواهند به ایشان بدهید .

  • معاونت (همکاری)

لیستی از مطالب و ویدئوهایی که در ماه گذشته به آن ها علاقه داشته اید و جذبتان کرده را تهیه کنید ، سپس تفکرات خود را در قالب نقد ، پیشنهاد یا پاورقی ارائه دهید .

  • بیانیه بدهید

با شباهت به مورد قبلی ، به جای اقدام تمرینی در خانه (سایت) رقبا یا سایر حوزه های مورد علاقه خود، اگر نظری (مثبت یا منفی) در خصوص نوشته یا ویدئویی دارید ، می توانید در قالب مقاله ای که در ساییتان قرار می دهید آن را به چالش بکشید .

  • به یک سخنرانی تخصصی در حیطه کاری خود گوش کنید

این روش به عنوان راهی غیر مصطلح سبب می شود تا همواره یک قدم از رقبای خود جلو باشید .

  • مصاحبه های داخلی

در این نوع مصاحبه ، فرد مورد سوال شاید شخصیتی سرشناس و نخبه نباشد ، اما به دلیل آشنایی با کار و حضور در پشت صحنه آن (مثلاً همکاری قدیمی و مسّن) مطالبی را عنوان می کند که شاید منحصر بفرد باشد ، لذا نباید قدرت آن ها را دست کم گرفت .

  • از یک ابزار انطباقی عنوان استفاده کنید .
  • اهدافی که از نگارش مقاله دارید بازنوسی کنید

در وهله اول ، چه هدفی از تولید محتوا در سر دارید ؟

آیا قصد جلب توجه و اعتماد دارید ؟ در پی آموزش مطلبی به خوانندگانتان یا در پی تحریک آنان به انجام فعالیت های خاصی هستید ؟ طرح اینگونه سوالات ، کار رو به عقب و مهندسی معکوس در موارد متعددی سبب می شود تا با شناسایی هدف از مسیر مناسبی وارد مسائل کاری شویم .

نتیجه گیری از ۲۵ راه بازیابی خلاقیت نویسندگی در تولید محتوا

در نهایت لازم به ذکر است که انسداد نویسندگی مشکلی واقعیست ، اما نباید به آن اجازه داد تا فعالیت های ما را فلج و مختل کند . یکی از اقدامات فوق را برای شروع نگارش انتخاب کنید تا ببینید مسیر رسیدن به هدف چقدر کوتاه ، آسان و دلچسب خواهد شد .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...