۱۰راه جلوگیری از تولید محتوای بی کیفیت

۱۰راه جلوگیری از تولید محتوای بی کیفیت ، یکی از بزرگترین دغدغه های تجّار اینترنتی ، صاحبان سرمایه ، متخصصین حوزه سئو و تولید کنندگان محتوا همواره کیفیت مطالبی بوده است که آنان در اختیار مخاطبینشان قرار می دهند ؛ ترس از دست دادن مشتری و یا ارائه مطالبی متفاوت همواره مسائلی بوده است که این افراد با آن ها دست و پنجه نرم کرده و به عنوان محدودیت ، جلوی فعالیت آزادانه آنان را گرفته است .

اگرچه ارائه “محتوایی امن” و بی دردسر ممکن است نظر خواننده و موتورهای جستجوگر را جلب نماید ، اما فراموش نکنید که ارائه خوراکی جالب ، جذّاب و در مواقعی اعجاب آور نیز محاسن خاص خود را دارد . به همین دلیل بر آن شدیم تا با ارائه ۱۰ راه موثر ، از تولید محتوایی بی کیفیت ، خسته کننده و امن جلوگیری کنیم .

۱۰راه جلوگیری از تولید محتوای بی کیفیت

  • شما قهرمان داستان نیستید

در اولین راه از  ۱۰راه جلوگیری از تولید محتوای بی کیفیت ، لحظه ای که شما نام تجاریتان را به عنوان نقطه کانونی و اوج یادداشتتان بکار می برید ، لحظه ایست که بازی را می بازید . این در حالیست که مشتری قهرمان داستان شماست ، پس آن ها را وارد داستان کرده و نقشی کلیدی به آن ها اعطا کنید .  داشتن تعریفی روشن از بخش مشتریان و شخصیت های گوناگون سبب می شود تا میزان اهمیت و چگونگی درگیری با آن را برای این افراد تبیین کنید ، به عبارتی دیگر با تعریف جایگاهی مشخص ، هدایت آنان را با اراده خود در دست بگیرید .

  • فقط کلمات کلیدی مهم نیستند

اگر سیاست های مقاله ای که می نویسید تنها به پرورش چند کلمه کلیدی حول محوری خاص می چرخد ، باید گفت که استراتژی مفیدی در پیش نگرفته اید . این در حالیست که این دیدگاه باید با تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی از دوربین استراتژی محتوا تثبیت گردد ، به این مفهوم که میان اهداف نام تجاری خود و نیازهای مشتری یک توازن و ارتباط ایجاد کنید . در نهایت می توان گفت که بدین طریق می توان فهمید که کدام کلید واژه به طور دقیق با مخاطب شما مرتبط بوده و سبب می شود تا سود مادی به شما برگردد .

  • همرنگ جماعت نشوید

آیا همگان در مورد موضوعی تخصصی همچون هوش مصنوعی یا سیاست های کلی اتحادیه اروپا محتوایی تولید می کنند ؟ در پاره ای مواقع موضوعات در دسترس آنچنان جذّابند که نمی توان از آن ها چشم پوشی کرد ، اما چنانچه نویسنده نتواند از زاویه ای جدید به آن پرداخته و حرفی جدید بزند ، تنها خود را خسته و مطلبی بی ارزش به تل موضوعات پیشین اضافه کرده است . در همین اثنا اگر اهل دنباله روی کورکورانه نیستید ، به رقبای خود نگاه کنید و خلاف اقدامات آنان را انجام دهید . پر کردن یک جای خالی و نقیثه در موضوعی خاص ، راهی مناسب برای ترغیب و درگیر کردن مشتریان است .

  • از اشتباهاتتان درس بگیرید

اگر شما مقالات موفق یا کارکرده و یادداشت های شکست خورده را از یکدیگر تمییز نداده و ارزش هریک را نمی سنجید ، نشانه های سودمندی را نادیده گرفته اید ؛ لذا چنانچه مقاله ای نگاشته که بسیار به موفقیت آن امیدوار بوده اید اما چنین نشده است ، پس مخاطبینتان در پی انتقال پیامی بزرگ به شما هستند . خیزش مجدد و تکرار (درس گرفتن از اشتباهات گذشته ) سبب می شوند تا نتایج نا امیدکننده تکراری حاصل نشود .

  • زرنگ باشید

در پنجمین راه از ، ۱۰راه جلوگیری از تولید محتوای بی کیفیت باید توجه داشت که مقالات “همیشه سبز” یا “همیشه بهار” قسمت مهمی از استراتژی بازاریابی محتوا و سئوی سایت می باشند ، اما خیلی بندرت دیده شده است که فرصت تبدیل شدن به یک موضوع برجسته ( ترند شدن ) و وِرد زبان عام و خاص را بیابند . از این روی پیشنهاد می شود تا بنا به خواسته مخاطبین ، از ارائه مقالات تک کاره اجتناب کرده و به آنان موضوعاتی با زمینه یا تم محبوبشان بدهید .

  • برنامه های نویسندگی خود را ادغام کنید

آیا خودتان برنامه نوشتاریتان را تعریف می کنید یا این کار توسط گروهی از نویسندگان و سیاست گذاران کاری تحقق می یابد ؟ هر چه که هست ، زمان زمانِ ادغام آنهاست . در این برهه داستان های خارق العاده ای در میان هر لایه از کسب و کار شما یا مشتریانتان مستتر شده است ، در نتیجه تنها وظیفه شما ایجاد محیطی مناسب برای پرورش رشد آن ها می باشد .

  • یکی از اعضای “call center” مجموعه خود را به جلسه دعوت کنید .
  • از یک بازاریاب محصول خود بخواهید تا موضوعات جذّاب خود را با جمع به اشتراک گذارد .
  • یک چالش ناگهانی فکری پیرامون مقاله خود ایجاد کنید .
  • از هر بخش از مجموعه خود فردی را به نمایندگی دعوت نمایید .

نگاه از بیرون به این مساله سبب می شود تا اصوات گوناگون حول موضوعی خاص جمع گشته و برای ترکیب محتوا و همچنین ساخت تقویمی نگارشی ، احساسی تازه و هیجانی بی مانند وارد کنند .

 

  • چرا دست نوشته ای خوب تا این اندازه مهم است ؟

«داستان های عالی برای کسانی اتفاق می افتند که می توانند خوب داستان سرایی کنند» (آیرا گلس)

اگرچه طبق گفته فوق نوشته ای خوب به رویداد های اطراف ما رنگ و بویی متفاوت می دهد ، اما برای خلق این نوشته نیز وجود حداقل هایی که در واقع همان خدمات و محصولاتی قابل قبول هستند الزمیست . در حقیقت پس از حصول این نتایج است که نوشته خوب به خوب دیده شدن محصول می انجامد و بالعکس ، در نتیجه این دو عامل تا حد زیادی به یکدیگر وابسته اند .

  • چه نوع خلاقیتی در بخش شما دیده می شود ؟

 

تبلیغات

روش های سنتی در پی نمایش و بیان محصولات هستند ، ایجاد یک فراخوان و انتظار برای فروش .

 

داستان سرایی

در داستانی که اینک به خلق آن می پردازیم در خصوص ماهیت چیزی که می فروشیم یا ارائه می دهیم صحبت نکرده و چگونگی ساخت یا حصول آن را شرح نمی دهیم ، بلکه به ذکز ضرورت وجود آن می پردازیم .

 

فضا سازی

انتقال اهداف خود در بطن داستانی تفکر برانگیز و ارائه وقایع و فعالیت های خود که به درک متقابل مشتری می انجامد و همچنین گسترش همه جانبه آن در کانال های آنلاین و آفلاین ، مسائلی هستند که همواره به دنبال آن ها هستیم .

  • قوانین را بشکنید

تقریباً همه فعالیت ها دارای قوانین نا نوشته ای هستند که از قبل تعیین شده و نمی دانیم از کجا می آیند . این در حالیست که برخی از مخترعین ، هنرمندان و نویسندگان بزرگ از شکستن این قوانین ابایی ندارند . چه کسی می گوید که حتماً باید در قالب و شیوه خاصی برای کسب و کارتان مقاله بنویسید ؟ پس این قوانین را بشکنید .

  • خارج از زمینه کاری خود را نگاه کنید

آخرین راه از ۱۰راه جلوگیری از تولید محتوای بی کیفیت ، طبق مشاوره ای صحیح ، آموزش نحوه رصد رقبا و اقدامات آنان در امور سئو و بهینه سازی سایت بسیار حائز اهمیت می باشد . مهمترین جنبه این وارسی پیوسته در تولید محتوایی جدید خودنمایی می کند ، جایی که می توان با الهام گرفتن از موضوعات مشابه ، همچون یافتن معدنی از طلا به دستاورد ارزشمندی رسید .

جمع بندی از ۱۰راه جلوگیری از تولید محتوای بی کیفیت

در پایان لازم به ذکر این نکته است که در دام تولید محتوایی خسته کننده و ایمن نباشید ، جسور باشید ! با شجاعت بایستید و اندکی در این راه خوش بگذرانید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...