Lead Magnet و سئو وب سایت

Lead Magnet و سئو وب سایت ، امروزه هدایت کاربران اینترنتی به سوی تارنمایی خاص یکی از سخت ترین کارهای این حوزه فعالیتی بوده و از آن سخت تر نگه داشتن آنان در این فضا به مدتی بیشتر می باشد . طبق آمار ارائه شده میانگین حضور افراد در سایت هایی که پیش از این واردشان نشده اند تنها ۱۵ ثانیه می باشد ، مراجعه ای که عموماً به عدم بازگشت مجددشان ختم می شود . این در حالیست که بسیاری از وبمستران با صرف هزینه و افزونه های گوناگون در صدد افزایش کیفیت و کمیت این مراجعات می باشند ، بی خبر از اینکه تداخل برخی از تمهیدات آنان و استفاده نابجا از این منابع ممکن است آثار سوئی از خود بجای بگذارد . در همین رابطه ، مجموعه های سرشناش و سایت های نامدار به “فهرست سازی” در ساختار وبگاه خود می پردازند . این لیست سازی که در حقیقت گردآوری ایمیل همه مراجعین می باشد ، این امکان را برای صاحب امتیاز سایت فراهم می آورد تا بتواند همواره با مشتریان بالقوه خود به صورت مستقیم در ارتباط بوده و با توجه به علاقه مندی های آنان ، محصولاتی را به ایشان پیشنهاد دهد . اما سوالی که اینک مطرح می شود این است که آیا هدف از ساخت این شبکه تنها امکان ارسال خبرنامه برای آنان می باشد و یا استراتژی موثری در ورای آن برای عرضه بیشتر پنهان شده است ؟

Lead Magnet و سئو وب سایت چیست؟

در همین رابطه ، بسیاری از مخاطبین در برابر ثبت نام (ثبت ایمیل) در سایت شما خود داری خواهند کرد ، چرا ایمیل از آن دسته اطلاعات شخصی محسوب می شود که کاربران به انتشار آن تمایلی نداشته و از آن مهمتر نمی خواهند وقت خود را برای ثبت نام در ازای مطلب یا داده ای که ارزش فراوانی ندارد صرف کنند ، لذا قرار دادن طعمه ای جذاب و غیر قابل چشم پوشی در عوض گرفتن ایمیل آنان می تواند راه مناسبی برای تحقق این اهداف باشد .

و اما آهنربای هدایتی یا Lead Magnet چیست ؟ آهنربای هدایتی در حقیقت شمایل گوناگون پیشنهادات مذکور است که سبب می شود تا کاربر به طمع دستیابی به محصولی ارزشمند ، ایمیل خود را در اختیارتان قرار دهد . به عنوان مثال شاید برای خود شما نیز پیش آمده باشد که در پی یافتن یک نرم افزار ، فایل موسیقی ، فیلم ، کتاب الکترونیکی و … به سایتی مراجعه کرده و با اخطار ” مشاهده این پست تنها برای اعضای سایت امکان پذیر است ” برخورد کرده باشید ؛ این در حقیقت یکی از مصادیق آهن ربای هدایتیست که شما را ملزم به ثبت نام با بهای پرداختی ایمیلتان می کند . می دانیم که ایجاد یک رابطه دوستانه و جلب اعتماد مشتری ، یکی از اساسی ترین اقدامات گسترش کسب و کارهای اقتصادیست ، به ویژه اینکه در دیجیتال مارکتینگ ، خریداران محصول و یا دریافت کنندگان خدمات شما حضور فیزیکی فروشنده را حس نمی کنند ؛ در نتیجه سخت تر به پرداخت پول یا سرمایه گذاری راضی می شود . به همین دلیل است که این آهنربا با پیش بردن دست دوستی ، حسن نیت خود را به مشتری نشان داده و مخاطبی که پیش از این حتی نام مجموعه شما را نیز نشنیده است ، در پی کسب خلعتی با ارزش به ادامه همکاری سودمندی دلگرم می شود .

پس از آشنایی با Lead Magnet ها ، اینک به بررسی ۱۰ نمونه شاخص آن ها خواهیم پرداخت ، ترفندهایی که ممکن است پیش از این با آن ها برخورد داشته و یا درصدد پیاده سازی آن ها باشید :

  1. نمونه ها : نمونه ها یا اشانتیون که در زیر مجموعه های محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد بیشتری دارند ، علاوه بر اینکه مقداری از ماده اصلی را برای تست عملی و شناساندن کیفیت محصول به متقاضیان ارائه می دهد ، خرج چندانی نیز روی دست شما نگذاشته و نیت خیرتان را نیز نمایش می دهد .
  2. ویدئو های آموزشی : شما با فعالیت در هر حوزه و زمینه ای ، چنانچه ویدئوهایی آموزشی مرتبط با فعالیت های خود نشان دهید ، علاوه بر ایجاد حس دوستی و تقرب میان خود و بینندگانتان ، به صورت غیر مستقیم ذهن آنان را درگیر خرید مایحتاج لازم برای عملی سازی ویدئو می کنید . به عنوان مثال مجموعه ای که آموزش نواختن سازهای مختلف را به رایگان در سایت خود قرار می دهد ( با فرض اینکه موضوع فعالیت این سایت فروش ابزار آلات موسیقی و ادوات وابسته باشد) علاوه بر بهتر نمودن سئو سایت خود ،می تواند به فروش بیشتر و برگزاری کلاس های عملی خود امیدوار باشد .
  3. نمونه کار : گاهی گردآوری محصولات قابل خریداری برای مشتری یا خدمات مجموعه شما در قالبی شکیل و جامع سبب می شود تا مشتری در انتخاب سردرگم نشده و تنها با تصور محصول مورد نظر تحت اختیار خود ، آن را انتخاب یا رد کند . به عنوان مثال اگر فردی در زمینه کارت های ویزیت فعالیت می کند ، چنانچه آلبومی از تجارب و توانایی های خود را در مقابل دیدگان مراجعینش قرار دهد ، هم در زمان سریعتری سفارش مشتری را تحویل گرفته و هم فرد داوطلب با تصور نام و پیشه خود در میان طرح ها و رنگ های موجود گزینه اصلح را بر می گزیند .
  4. نسخ آزمایشی : نسخه های آزمایشی یا Trial ، معمولاً جاذبه شرکت های نرم افزاری می باشند که نماینگر جزئی از یک کل هستند . به بیانی ساده تر ، زمانی که مجموعه ای قصد تبلیغ برنامه ، بازی یا کیفیت محصولات خود را دارد ، نسخه ای محدود با قابلیت های کمتر در اختیار عموم مردم قرار می دهد تا در صورت رضایت ، نسخه کامل و پولی آن را تهیه کنند .
  5. برگزاری کوئیز : برخی سایت ها و موسسات قدرتمند ، با قرار دادن جوایزی ارزنده ، سلسله امتحاناتی مختصر و ساده برگزار می کنند که شرکت کننده ملزم به پیمودن مسیری کنترل شده است . در خلال همین آزمون ، صاحب امتیاز سایت سوالاتی از ویژگی های محصولات خود و فواید آن ها می پرسد که در عین طرح سوال به آنان پیام هایی منتقل می کند .
  6. مطالعه موردی یا Case Studies : مطالعات موردی که از اهمیت بالایی در بازار یابی مجازی برخوردارند ، به ضعم بسیاری از کارشناسان این حوزه در حدود ۶۰ درصد بار جذب مخاطبان یک سایت را به دوش کشیده و موثرترین تکنیک جذب مشتری می باشد . در مطالعات موردی یا آزمایش های میدانی ، تحقیقات از قالب حدس و گمان خارج شده و پس از ورود به مثال هایی از زندگی واقعی ،  با بررسی مستنداتی که زبان مشتریان بدست آمده است ، نقاط ضعف و قوت کار را مورد بررسی قرار می دهد .
  7. کوپن و کد تخفیف : همگان به دنبال معامله برنده-برنده می باشند . از این روی دریافت حق امتیازی که سبب می شود تا بدون تضییع حق دیگران ، با هزینه ای یکسان از انتفاع بیشتری نسبت به آنان برخوردار شوید حس خوبی به شما منتقل می کند . این در حالیست که تنها هزینه ای که پرداخت کرده اید معرفی این محصول به یک دوست ، کامنت کردن نام وی و یا وارد کردن ایمیلتان بوده است .
  8. نرم افزارها : این محصولات دیجیتالی می توانند ماحصل فعالیت ها و شرح توانایی هایتان را در قالبی منظم و جذاب به مشتری ارائه دهند .
  9. چک لیست : چک لیست ها چیزی بیش از یک برگه کاغذی نیستند اما بازخورد آن ها می تواند به امور شما نظمی مثال زدنی ببخشد ، به ویژه اگر حوزه فعالیتتان رقابتی باشد .
  10. وبینارها : وبینارها می توانند آهنربای قدرتمندی برای جذب مخاطبین باشند ، چرا که بدین واسطه می توانید قدرت مدیریت خود را نمایش داده و علاوه بر رفع شبهات ، به بازگویی ناگفته های قابل تامل بپردازید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 50 votes, average: 0٫00 out of 5 (0 votes, average: 0٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...